Storm Seeker Shad är bäst!

Hej! Idag fick jag en förfråga från Kistamässan om att fånga gäddor till sportfiskemässan som börjar nu, och givetvis så ställer man upp då dom hade kris! Jag fiskade med Victor Söderberg från Sportfiskarna, och bra gick det med bla en 111 cm och 9,3 kg gädda i topp (se bild)! Fisken kommer att simma i det stora akvariet under hela mässan (grymt coolt att studera denna fina fisken kan jag lova!) – och betet var Storm Seeker Shad såklart som i mina ögon är det bästa gäddbetet någonsin – ett måstebete i mina betesboxar som sportfiskeguide! Kom gärna in till mässan och kolla in gäddorna som simmar i stora akvariet, (6 st fina gäddor behöll vi) och som vi drog idag! Och kom sedan gärna in till Normark montern och spana in superbetet som alltid levererar – dvs: STORM:s WILD EYE SEEKER SHAD!!! :-)

Fiskehälsningar, Mikael ”Mike Pike” Puhakka –  Bokning/info: www.fishguide.se111 cm & 9,3 kg gädda via Seeker Shad! www.fishguide.se

Comments

Kommentarer