12 000 kr till fiskevården!!

Auktionen avslutad – 12 000 kr till fiskevården
Under mars månad har hugade spekulanter kunnat lägga bud på en fiskedag med fiskeguiden Mikael Puhakka. Hela summan från auktionen tillfaller fiskevården genom Sportfiskarnas Rovfiskprojekt. Nu är auktionen avslutad och vinnaren Normark Scandinavia AB bidrar med hela 12 000 kr till fiskevården!
Ingen lyckades överträffa Normarks generösa bud på 12 000 kr! Ett mycket fint bidrag till arbetet för starkare fiskbestånd och friskare kustmiljö i Sportfiskarnas Rovfiskprojekt. I Rovfiskprojektet arbetar Sportfiskarna med restaurering av våtmarker, så kallad ”gäddfabriker”, att restaurera lekområden och ta bort vandringshinder. Insatserna utförs längs ostkusten.
– Naturligtvis vill jag rikta ett stort tack till Normark! Varje krona behövs i fiskevårdsarbetet, och jag är jätteglad att Normark valde att göra en viktig insats för livet under ytan, säger initiativtagaren till projektet Mikael Puhakka.

Även Sportfiskarna är mycket glada över Normarks generösa insats.
– Ett stort tack vill vi rikta till Normark! Men också till sportfiskeguiden Mikael Puhakka. Vi hoppas på en upprepning framöver. Kanske kan fler guider komma med liknande initiativ, säger Joel Norlin från Sportfiskarna.

Läs mer om Sportfiskarnas Rovfiskprojekt på www.sportfiskarna.se/rovfisk.Fiskeguide Mikael Puhakka, www.fishguide.se

Comments

Kommentarer

Om Stefan Källström