Final !

DSCN4406
Årets upplaga av Trysil-cup samlade som vanligt ett stort deltagarantal i ett alldeles fantastiskt väder. Tävlingsvatten var som förra året Södra Ulvsjön och Eltsjön.
Att återupprepa fjolårets seger visste jag skulle bli svårt då startfältet har många duktiga deltagare när fisket kan vara lite trixigt, första dagen valde jag den startplats där jag hade slutat förra året och fick en bra början med några fina abborrar. Sedan blev det till att gnetmeta lite små mörtar för att säkra sig om en skaplig placering.
Vägde in 3978 gr för en sjätteplats i herrklassen och sjunde totalt, då alla räknas i samma klass i cupen var jag jättenöjd då det kan bli ganska höga siffror totalt sett.
Fiskade mesta tiden med tafs men varvade även ibland med singel volfram-mormyska.
DSCN4374
Lite retligt var det dock att vårat lag med mormyskaspecialisterna Folke Andersson och Thomas Axelsson blev tvåa för tredje året i rad, nästa år är det våran tur !
IMG_1173
Dag 2 !
Eltsjön var arenan och hon har i de flesta år varit snäll mot mig, denna dag chansade jag från start på ett område där jag har lyckats bra på slutet på en tävling, INTE ett napp !
Blev tvungen att flytta mig mot andra områden där fisken var lite mer på hugget, hade en liten kort period som gav mig mig bra med huggvillig abborre med vertikalpirk och blåglitterfärgad trekrok.
Tyvärr avslutade jag tävlingen med återigen en chansning som innebar en fisklös sista timme. Nåväl landade på en åttonde plats i herrklassen med 3184 gr,men det blev en ödestiger 12:a i totalen.
Bara att gratulera Folke Andersson som totalsegrare med 14 poäng, själv lade jag mig på en mycket hedersam fjärde plats med 19.
Nu lägger vi vinterfisket åt sidan och återkommer till helgen då vi kör premiärmete och kanske lite gäddfiske.
Hae’t Gött !

Comments

Kommentarer

Om Rapala Proguide