Gammelgädda för duktiga Victor

Hej! Nyligen hade jag 4 kunder på gäddfiske, och bra gick det! Vi drog ett gäng gäddor, och två fina gammelgäddor! Hetast fiskade Storm Seeker Shad jiggen…

Fiskeguidning Fiskeguide www.fishguide.seYes, nyligen hade jag en guidning med 4 herrar på gäddfiske, och bra gick det! Vi drog 29 st gäddor, och flera av dem var tjocka och fina (även två gammelgäddor fick vi)! Duktiga Victor Dahlmann drog personbästa med råge både på tyngd och längd (se bild), och hetast fiskade Storm Seeker Shad jiggen. Vi provade även andra beten, men Seeker Shaden kändes klart hetast! Mer fiske är bokat och planerat, så mer fiskerapporter är på gång snart igen! ”Skitfiske” på er (som man säger) – vi hörs.. :-)

Fiskehälsningar, Mikael ”Mike Pike” Puhakka – Hemsida/Bokning: www.fishguide.se

Comments

Kommentarer