Kajakfiske med Seeker Shad

Hej! Nyligen hade jag en grymt trevlig dag på sjön, och bra gick det! Vi fiskade från dom bästa kajakerna på marknaden, och en okey gädda fick vi även via Storm Seeker Shad!

20140417_180117Yes, idag fiskade jag med Staffan från Seafari AB, och gäddfiske från en varsin Hobie kajak stod på agendan för oss! Fisket gick bra (lite trögt), men vi drog en drös gäddor, och även en hyfsat fin gädda via Storm Seeker Shad, se bilden! Jag körde både gäddfluga, samt spinnfiske med Yasei STC Monster som fick jobba en del. Vi hann med att prova två olika fiskeplatser, och mer kajakfiske ser jag fram emot framöver! Känn er förövrigt varmt välkomna på ett kul, lärorikt och ett spännande sportfiske framöver i båda guidebåtarna – boka vårens och sommarens fisketurer här redan nu, allt ingår!

Fiskehälsningar, Mikael ”Mike Pike” Puhakka 0708-722 733 www.fishguide.se

Comments

Kommentarer