Lite trix !

20140407-214140.jpg

Ibland händer det !

Helgens fiske för min del skulle bli en mindre pimpeltävling som våran klubb arrangerade, visade sig att så blev inte fallet då många ishungriga fiskare slöt upp på Vassjön i Orsa Finnmark.

Tävlingen slutade efter fem hårda timmar med seger för mig på 11,4 kg abborre, var även många som fångade öringar och rödingar som naturligtvis släpptes tillbaka då bara abborre räknades.

Antar att många kan känna igen sig när man hittat det ultimata hålet som ger den stora fångsten. Detta hände mig denna dag, hur gör man då när det gäller abborre och fånga så många som möjligt när väl lyckan är framme ?

Mitt tipps är att variera fiskedjupet då det håller intresset uppe i stimmet längre, för min del så fångade jag de flesta abborrarna långt ovanför botten och fick närmare halva min slutvikt i ett hål !

Härliga decimetrar med is kvar här ännu i norra delarna, men slänger i båten i Ore Älv kommande vecka för säkerhets skull.

Hörs !

Comments

Kommentarer

Om Rapala Proguide