Rapala Minnow Spoon (vass) är het i vassen

Hej! Häromdagen hade jag två kunder på gäddfiske, och ganska bra gick det! Vi drog en drös gäddor, många med nyätna betesfiskar i magen, så efterleksfisket är på gång nu! Rapala Minnow Spoon (vassdraget) var dagens bete!

www.fishguide.seYes, idag hade jag en guidning i solskenet, och bra gick det! Vi drog en drös gäddor, och många var feta med betesfisk i magen kunde vi se! Före leken är gäddan ganska mjuk om buken, men efter leken kan de vara lika tjocka, fast ofta med knöligare mage, samt även en hårdare mage. Så efterleksfisket har nog dragit igång skulle jag vilja påstå på vissa platser. Vi drog dom flesta gäddorna via Seeker Shad, men dagens bete blev en Rapala Minnow Spoon (vassdraget) och som vi kastade in i stubbvassen, och fiskade ut! Dagens fisk tog så, och utan Minnow Spoon hade vi aldrig fått fisken då vi fiskade ut fisken från vassen! Med ett annat bete hade vi bara fastnat i vassen, men med Minnow Spoon (vassdraget) kunde vi komma åt fiskar som egentligen var helt körda! Känn er förövrigt varmt välkomna på ett kul, lärorikt och ett spännande sportfiske framöver i båda guidebåtarna – boka vårens och sommarens fisketurer här redan nu, allt ingår!

Vi har förövrigt alla relevanta behörigheter (Fartygsexamen klass VII) samt Högfartsbehörigheten, vilket är krav på havet. Även inomskärs krävs minst Skeppare klass 8 samt Högfartsbehörigheten!

Fiskehälsningar, Mikael ”Mike Pike” Puhakka 0708-722 733 Bokning/hemsida: www.fishguide.se

Comments

Kommentarer