Storm Ultra Eel, fin till torsken & gösen!

Hej! Idag blev det torskfiske och samtidigt ett reportagefiske samt filmning i ytterskärgården. Vi hade en kanonfin dag, och torskar samt simpor fick vi! Bra bild saknas, men kommer..

Jesper torsk

Häromdagen blev det en lite annorlunda fiskedag, då torskfiske var bokat!  Vi drog 10 talet torskar (små), samt x antal simpor via jiggarna! Torsken är ju känd för att hugga på allt, men så upplevde inte vi torsken. Vi fick utan tvekan klart bäst hugg på nya Storm Ultra Eel 40 gram med den gröna ryggen, allt annat ratade dom, men den gröna Ultra Eel jiggen klippte dom hårt! Vi filmade, så även på filmen syns detta tydligt. Antalsmässigt var endast jag personligen lite besviken då jag hade 25 torskar senast jag guidade på platsen ett halvår tidigare (höstfiske)! För er som inte sett Ultra Eel live så rekommenderar jag att känna och klämma på betet, då jag personligen är övertygad om att jiggen kommer att vara kalasfin till gösfisket! Jiggen finns i 20 gram, 40 gram, 50 gram och 70 gram, och jag gissar att jag kommer att lägga mest tid på dom lättare vikterna, men alla är jättefina! Efter torskfisket så provade vi några kast på havsöring, och jag hade på två ställen en havsöring som simmade efter, men vägrade bita! Båda öringarna stod grunt på fin ”öringbotten”! Vi hade väldigt lite tid för öringen, men hade vi haft en heldag så hade vi antagligen dragit flera sådana, då det kändes hett! Känn er förövrigt varmt välkomna på ett kul, lärorikt och ett spännande sportfiske framöver i båda guidebåtarna – boka vårens och sommarens fisketurer här redan nu, allt ingår!

Vi har förövrigt alla relevanta behörigheter (Fartygsexamen klass VII) samt Högfartsbehörigheten, vilket är krav på havet. Även inomskärs krävs minst Skeppare klass 8 samt Högfartsbehörigheten!

Fiskehälsningar, Mikael ”Mike Pike” Puhakka 0708-722 733  www.fishguide.se

Comments

Kommentarer