Blue Fox Super Bou 8 Spinnerbait är het!

Hej! Nyligen hade jag fransmannen Alain i min Quintrexbåt på gäddfiske, och bra gick det! Superfina Blue Fox Super Bou 8 Spinnerbait gav dagens fisk (se bild)!

www.fishguide.se

Nyligen hade jag Alain från Frankrike (bosatt i Sverige) på gäddfiske i Quintrexbåten, och bra gick det! Vi provade på det mesta (han hade många udda/fina beten också), men utan tvekan gav Rapala Minnow Spoon (vassdraget) överlägset mest hugg upplevde jag när vi fiskade grunt bland stubbvassen! Ett kanonbete förövrigt för er som inte visste detta! Jag provade såklart andra beten också, och dagens fisk drog vi på en Blue Fox Super Bou 8 spinnerbat (se bild). Gäddan var utlekt, och det droppade några romkorn ur den när vi landade den. Alla fiskar utom en av gäddorna var helt utlekta, den ena gäddan var dock superfet och fin som dom brukar vara före leken! Bäst fiske hade vi på grunt vatten, och ofta mitt ibland stubbvassen så att vi såg huggen – ett kul och spännande fiske! Vi missade även en drös gäddor, varav en var klart större som Alain krokade bland stubbvassen, den fisken gick dock fast och lossnade sedan! Vi landade 20 st gäddor vilket var bra då vi hade en hyfsat kort fisketur före dagis! Känn er förövrigt varmt välkomna på ett kul, lärorikt och ett spännande sportfiske framöver i båda guidebåtarna – boka sommarens fisketurer här redan nu, allt ingår!

Vi har förövrigt alla relevanta behörigheter (Fartygsexamen klass VII) samt Högfartsbehörigheten, vilket är krav på havet. Även inomskärs krävs minst Skeppare klass 8 samt Högfartsbehörigheten!

Fiskehälsningar, Mikael ”Mike Pike” Puhakka 0708-722 733  Bokning/fiskeguidning: www.fishguide.se

Comments

Kommentarer