Favoriten Blue fox Lucius gav all fisk!

Nyligen hade jag några stamkunder med Mr Ritums i spetsen på gäddfiske – och bra gick det! Vi hade dock en trög förmidag, men efter lunch så lossnade fisket rejält då allt nappade bra då! Även en kanonfin super-Asp fick vi nöjet att landa – grymt kul!

www.fishguide.se

Yes, nyligen hade jag Adam och Claes på gäddfiske, och bra gick det! Vi hade som sagt en trög förmidag, men på sena eftermidagen så lossnade fisket rejält då vi drog en drös gäddor, samt en kanonfin asp som duktiga Adam krokade och drillade snyggt! Dagens bete var utan tvekan Blue Fox Lucius 36 gram vilken gav klart flest hugg, liksom den även gav dagens fisk – dvs superaspen! Känn er förövrigt varmt välkomna på ett kul, lärorikt och ett spännande sportfiske framöver i båda guidebåtarna – boka vårens och sommarens fisketurer här redan nu, allt ingår!

Vi har förövrigt alla relevanta behörigheter (Fartygsexamen klass VII) samt Högfartsbehörigheten, vilket är krav på havet. Även inomskärs krävs minst Skeppare klass 8 samt Högfartsbehörigheten!

Fiskehälsningar, Mikael ”Mike Pike” Puhakka 0708-722 733  Bokning/fiskeguidning: www.fishguide.se

Comments

Kommentarer