Nya Storm Ultra Eel är riktigt fin!

Hej! Nyligen hade jag en kort fisketur på sjön i Quintrexbåten (solofiske före dagishämtningen), och helt okey gick det! Jag hade meckat båt under dagen, och behövde testa den..

www.fishguide.se

Yes, Nyligen tog jag en kort tur ut på sjön för att i första hand testa båten efter en del meckande (vilka ändringar även kändes bra), och även lite fiske hann jag med (pelagiskt prickskytte)! Jag provade olika jiggar, och efter att jag bytt till nya Storm Ultra Eel så small det på gös omgående! Jiggen hann faktiskt inte fiska i vattnet många sekunder alls när en gös steg och klippte jiggen då jag körde prickskytte. Storm Ultra Eel är är ny för 2014, och jag har inte hunnit testa den mycket alls, men redan nu känner jag att Ultra Eel verkligen hör hemma i mina betesboxar! Känn er förövrigt varmt välkomna på ett kul, lärorikt och ett spännande sportfiske framöver i båda guidebåtarna – boka vårens och sommarens fisketurer här redan nu, allt ingår!

Vi har förövrigt alla relevanta behörigheter (Fartygsexamen klass VII) samt Högfartsbehörigheten, vilket är krav på havet. Även inomskärs krävs minst Skeppare klass 8 samt Högfartsbehörigheten!

Fiskehälsningar, Mikael ”Mike Pike” Puhakka 0708-722 733  Bokning: www.fishguide.se

Comments

Kommentarer