SM-GULD !

IMG_1208Under den gångna helgen arrangerades SM i Internationellt mete för klubblag i Tranås och tävlingsvatten var Startån i centrum av staden. Deltagarantalet var rekordardat med hela 29 st seniorlag på startlinjen.

Vanligtvis brukar detta mästerskap arrangeras i Augusti månad men dettta år blev det annorlunda, kände mig personligen väldigt ringrostist då detta blev premiär för metesäsongen. Fisket blev som de flesta pratade om väldigt svårt, lyckligtvis hade inte vårat juniorlag i FK Match med Anna Matsson och min äldste son Oscar hört detta och fiskade hem guldet i juniorklassen. Att se Oscars min på vägen hem efter fyra silver under SM och äntligen lyckas…ja vad mer kan man säga.

Både Anna och Oscar fiskade stabilt och den mesta fångsten togs på Take-A-Part spön där du du kan fiska med kortare lina än spöets längd och sedan sära på spöet för att ta in fisken. Jag och Oscar mäskade med Dynamite Baits Silver X Canal, ett finmalt mäsk som passar bra när fisket är svårt.

För min egen del får jag räkna detta som ett bra träningspass, satt första dagen på ett svårt område men lyckades bli trea på sektionen. Andra dagen blev jag lottat som man kan bli ibland på en väldigt svår plats och var dock lycklig att jag placerade mig högre än någon annan.

Vi har dock efter ett flertal lag-SM medaljer i seniorklassen fått bita i det sura äpplet, MEN vi återkommer. Det bästa var dock att guldglansen finns i hemmet med ett stort leende på läpparna, säsongen har startat och nu är det bara lite träning så är vi igång…..ja alltså. för min del.

Hörs !

Comments

Kommentarer

Om Rapala Proguide