Storm ”Säker Shad” (Seeker Shad) är bäst!

Hej, nyligen nappade det bra då vi fiskade gädda bland vikar och skär, och bäst fiske hade vi med Storm ”Säker Shad” (Seeker Shad som den egentligen heter) vilken gäddorna slukade friskt! Även en gammelgädda drog vi på med det betet vilket var jättekul!

www.fishguide.se

Yes, nyligen hade jag tre herrar på gäddfiske i min Silver Eaglebåt – och bra gick det! Vi drog en drös gäddor, och en av gäddorna var klart bättre (se bild)! Bäst fiske hade vi relativt grunt nära vassen, men även långt in i vassen så drog vi gäddor via Rapala Minnow Spoon (vassdraget). Vi provade såklart även andra beten också, och Blue Fox Lucius 26 gram var ett annat bete som gav fisk i det grunda vattnet! Vattentempen var mycket hög förövrigt, vi hade som mest över 22 grader i vattnet vilket är högsta tempen för i år än så länge. Känn er förövrigt varmt välkomna på ett kul, lärorikt och ett spännande sportfiske framöver i båda guidebåtarna – boka sommarens fisketurer här redan nu, allt ingår!

Ps. Imorgon blir det mer fiske, gädda eller gös är bokat – vi får väll se vad kunden väljer….

Vi har förövrigt alla relevanta behörigheter (Fartygsexamen klass VII) samt Högfartsbehörigheten, vilket är krav på havet. Även inomskärs krävs minst Skeppare klass 8 samt Högfartsbehörigheten!

Fiskehälsningar, Mikael ”Mike Pike” Puhakka 0708-722 733  Bokning/fiskeguidning: www.fishguide.se

Comments

Kommentarer