Storm ”Säker Shad” (Seeker Shad) är het!

Hej! Nyligen var vi 5 fiskeguider som guidade 20 kunder på gäddfiske, och bra gick det! Kunden hade bokat en tävling om största gäddan, vilket vi även fick i min båt (se bild)! Fisket var trögt tills jag hittade en fläck där det nappade jättebra!

www.fishguide.se

Yes, idag var det tävling mellan guidebåtarna på gäddfiske, och mest tur hade vi i min guidebåt då vi drog dom två största gäddorna under fiskedagen! Totalt landade vi 23 gäddor, samt en abborre via skeddrag i min båt varav en gädda utmärkte sig lite extra! Fisket var överlag segt för alla, men på slutet av fiskedagen så knäckte vi koden då vi började fiska långt ut där vi även hittade fisken på en platå – och där hade vi ett riktigt bra gäddrally med flera dubbelhugg! Bästa betet var Blue Fox Lucius samt Storm Seeker Shad vilka båda gav bra med fisk! Känn er förövrigt varmt välkomna på ett kul, lärorikt och ett spännande sportfiske framöver i båda guidebåtarna – boka sommarens fisketurer här redan nu, allt ingår!

Vi har förövrigt alla relevanta behörigheter (Fartygsexamen klass VII) samt Högfartsbehörigheten, vilket är krav på havet. Även inomskärs krävs minst Skeppare klass 8 samt Högfartsbehörigheten!

Fiskehälsningar, Mikael ”Mike Pike” Puhakka 0708-722 733  Bokning/fiskeguidning: www.fishguide.se

Comments

Kommentarer