Storm Ultra Eel är het!

Nyligen hade jag två herrar i Quintrexbåten på jiggfiske efter gös, och bra gick det (tillslut)! Vi började dock med att dra gäddor på löpande band (överallt), många gäddor blev det – men på slutet så drog vi även ca 15 gösar – varav Patric fick PB…

www.fishguide.sewww.fishguide.se

Yes, idag kunde man tro att vi fiskade gädda då det nappade gäddor överallt, och av någon skruvad anledning ville nästan alla gäddorna bara ta mina jiggar – och en ilsk stor gäddmadam blev det också (se bild)! Grabbarna (Henrik & fotografen Patric som ska släppa en bok senare) menade att det måste bero på mitt nick ”Mike Pike”… och kanske var det så!? Hur som helst så lossnade gösfisket på sena eftermiddagen då vi åkte tillbaka till morgonens gösgrynna, och där drog vi all fisk. Bästa jiggen var utan tvekan Storm Ultra Eel 18 cm vilket blivit en ny favorit för mig nu i vår – riktigt kul med denna mycket fina och mjuka jigg som verkligen levererar bra trots att fisket ibland varit segt! Vi drog även fisk på en Storm jigg som jag inte minns namnet på, se bild med gäddan! Kul var också att fotografen Patric drog nytt pb på gös när vi skulle avrunda dagen! Känn er förövrigt varmt välkomna på ett kul, lärorikt och ett spännande sportfiske framöver i båda guidebåtarna – boka sommarens fisketurer här redan nu, allt ingår!

Vi har förövrigt alla relevanta behörigheter (Fartygsexamen klass VII) samt Högfartsbehörigheten, vilket är krav på havet. Även inomskärs krävs minst Skeppare klass 8 samt Högfartsbehörigheten!

Fiskehälsningar, Mikael ”Mike Pike” Puhakka 0708-722 733  Bokning/fiskeguidning: www.fishguide.se

Comments

Kommentarer