Storm Ultra Eel är riktigt trevlig!

Hej! Nyligen hade jag en hyfsat kort fisketur på sjön, och ombord hade jag Staffan från Hobie Shop AB (fiskekajaker). Denna dagen fiskade vi dock från min Quintrex motorbåt och gös var ”bokat”..

www.fishguide.se

Yes, nyligen var jag ute en kort tur på sjön före dagis, och återigen blev det testning av båten, samt Humminbirds mycket fina Side Imaging (man söker åt sidorna efter fisk eller annat på botten och mellanvattnet). Hur som helst så körde vi lite prickskytte, och provade olika jiggar som både jag och Staffan hade med oss, och återigen så valde gösen att nappa på nya Storm Ultra Eel vilket även Staffan tyckte var jättekul! Storm Ultra Eel har ingen traditionell kluven stjärt, utan har en shadstjärt vilket ger jiggen liv då man jiggar upp jiggen (om man har följare) vilket verkar vara tändande på gösen! Dagens Storm Ultra Eel är var förövrigt samma som var överlägsen då vi vertikalade torsk i skärgården – ett mycket intressant bete vill jag påstå! Känn er förövrigt varmt välkomna på ett kul, lärorikt och ett spännande sportfiske framöver i båda guidebåtarna – boka vårens och sommarens fisketurer här redan nu, allt ingår!

Vi har förövrigt alla relevanta behörigheter (Fartygsexamen klass VII) samt Högfartsbehörigheten, vilket är krav på havet. Även inomskärs krävs minst Skeppare klass 8 samt Högfartsbehörigheten!

Fiskehälsningar, Mikael ”Mike Pike” Puhakka 0708-722 733  Bokning/fiskeguidning: www.fishguide.se

Comments

Kommentarer