Storm Ultra Eel fiskade jättebra!

Hej! Nyligen hade jag äran att få guida Graeme (Mr Quintrex) och ”PA” på vertikalt gösfiske, och bra gick det! Vi hade både regn (mycket regn) och sol, samt drog bra med både gäddor, gösar och abborrar via jiggarna!

www.fishguide.se

Nyligen hade jag äran att få guida PA (Per-Arne) samt Mr Quintrex (the bare foot fisherman) som även är skaparen av av konseptet ”Foot print fishing” (dvs Graeme McKenzie som jag även har ett sammarbete med ang ”Quintrex Puhakka Pro”-serie båten), och bra gick det! vi drog 29 gösar, ett gäng gäddor samt x antal abborrar via jiggarna. Graeme som jobbat hårt sista tiden och fiskar lite var som ett barn i en godisaffär då det nappade – och bra med fisk fick vi! Kul att se både PA och Graeme fiska, båda grabbarna stormtrivdes verkligen trots regnet! Graeme har vertikalfiskat förr, men för PA (som är en laxtrollingexpert) var detta något nytt – och bland det bästa han upplevt i fiskeväg! Grabbarna fiskade båda bra, och bäst fiske hade vi på två fläckar där Storm Ultra Eel 18 cm rockade klart bäst! Vi körde även ett kortare pass prickskytte också (vi fick även en hyfsad gös – jag väntar fortfarande på bilden), men det klassiska vertikalfisket uppskattades klart mest av grabbarna! Känn er förövrigt varmt välkomna på ett kul, lärorikt och ett spännande sportfiske framöver i båda guidebåtarna – boka sommarens fisketurer här redan nu, allt ingår!

Vi har förövrigt alla relevanta behörigheter (Fartygsexamen klass VII) samt Högfartsbehörigheten, vilket är krav på havet. Även inomskärs krävs minst Skeppare klass 8 samt Högfartsbehörigheten!

Fiskehälsningar, Mikael ”Mike Pike” Puhakka 0708-722 733  Bokning/fiskeguidning: www.fishguide.se

Comments

Kommentarer