Summering av TMB

Då var Trolling Masters 2014 över och vi kan konstatera att fisket har varit mycket bra. Det var så pass bra att det räckte inte med att fånga fisk utan man var tvungen att få stor fisk! Tävlingen i sig fokuserar på stor fisk vilket vi tycker är roligt. Träningsfisket gick galet bra, där bl.a. Två fiskar vägde över 15kg. Under tävlingen gick det inte lika bra. Vi fångade en hel del fisk men endast en fisk över 10kg. Minimimåttet var 75cm och vi landade mycket fisk mellan just 70-75cm. Vart den stora fisken vi fick under träningsfisket tog vägen vet vi ej. Bara att bita i det buffelpinkade gräset och inse att årets fångst endast räckte till en 35 plats av 331 båtar.
Vi håller tummarna att TMB 2015 blir av för då är vi åter där och jagar storlaxen!
Mvh Ove Johansson

20140505-094053.jpg

Comments

Kommentarer