Bra gäddrally i stormen, många hugg!

Nyligen hade jag Expolinc AB med gäst på kundevent! Vi hade en otroligt blåsig fiskedag, men gäddorna bet bra ändå! Bäst fiskade vi med Blue Fox Super Vibrax Nr 6 i det grumliga/stökiga vattnet, även Lucius 36 gram gav jättebra med napp!

fiskeguide fiskeguidning www.fishguide.seNyligen hade vi en extremt blåsig fiskedag som sagt, och när vi skulle över en stor fjärd så fick vi verkligen ta det lugnt! Jag hade Juhani från Finland och Tobbe från Expolinc AB i båten på gäddfiske, och bra gick det! Vi hade dock en trög start då vi försökte fiska runt en grynna, men pga den hårda vinden så gav vi upp ganska snart trots att platsen är riktigt bra under efterleksfisket! Några vikar senare nappade gäddorna riktigt bra på stora spinnare, och på en av favoriterna Blue Fox Super Vibrax No 6 drog vi bäst i det grumliga/blåsiga vattnet! Senare hamnade vi på en ”läkant” där vi kunde fiska något effektivare (åt alla håll), och där hade vi ett bra gäddrally – även dagens fisk tog vi där som Juhani snyggt krokade (se bild)! Vi hann även med ett sista fiskeställe före avslutning (Juhani hade ett flyg att tänka på), och även där nappade det jättebra (kanske bäst) med många gäddor! Vi hade även vertikalgrejorna ombord, men detta var inte att tänka på i stormen! Blue Fox Lucius gav klart mest fisk överlag, men i det grumliga vattnet fiskade vi bäst med Blue Fox Super Vibrax No 6 vilken vi fiskade in långsamt varvid huggen var hårda. Känn er förövrigt varmt välkomna på ett kul, lärorikt och ett spännande sportfiske framöver i båda guidebåtarna – boka sommarens (och höstens) fisketurer här redan nu, allt ingår!

Vi har förövrigt alla relevanta behörigheter (Fartygsexamen klass VII) samt Högfartsbehörigheten, vilket är krav på havet. Även inomskärs krävs minst Skeppare klass 8 samt Högfartsbehörigheten!

Fiskehälsningar, Mikael ”Mike Pike” Puhakka 0708-722 733  Hemsida/Bokning: www.fishguide.se

Comments

Kommentarer