Gäddfiske med fin gammelgädda!

Hej! Nyligen hade jag ett gäddfiske bokat, och jättebra gick det! Vi drog ett gäng gäddor, och sista platsen gav dagens fisk, en fin gammelgädda via en Rapala X-Rap Jointed Shad..

fiskeguide fiskeguidning www.fishguide.seYes, nyligen hade jag ett gäddfiske bokat, och ganska bra gick det! Vi började med spinnfiske runt en udde där det ofta samlas gäddor efter leken, mycket pga att stora betesfiskstim samlas där. Vi (jag och vännen Jean-Francois) drog omgående gädda på platsen, men sedan hade vi ganska trögt fiske en bra stund tills vi hittade dom ute bland sjögräset. Jean Francois fiskade jättebra, och drog ifrån mig antalsmässigt (hela dagen), samtidigt som jag kämpade på för att jaga ikapp honom, men han låg hela tiden några gäddor före mig. På sista fiskeplatsen lossnade dock fisket för mig, varvid jag drog flera snabba gäddor – varav en riktigt fin gäddmadam via en Rapala X-Rap Jointed Shad wobbler som sällan sviker! Mitt Shimano Yasei STC Monsterspö fick buga rejält när den starka kämpen krigade i vattnet, en riktigt stark fisk var det! Vi avslutade fisket hyfsat tidigt denna dagen, och kunde konstatera att duktiga J.F vann våran lilla ”tävling” med några fiskar, men att jag hade turen att kroka på dagens bästa fisk vilken som sagt var en riktigt fin gäddmadam (se bild)! Mest fisk fick vi förövrigt via Blue Fox Lucius 36 gram skeddragen, ett säkert kort bland mina gäddbeten! Känn er förövrigt varmt välkomna på ett kul, lärorikt och ett spännande sportfiske framöver i båda guidebåtarna – boka sommarens (och höstens) fisketurer här redan nu, allt ingår!

Vi har förövrigt alla relevanta behörigheter (Fartygsexamen klass VII) samt Högfartsbehörigheten, vilket är krav på havet. Även inomskärs krävs minst Skeppare klass 8 samt Högfartsbehörigheten!

Fiskehälsningar, Mikael ”Mike Pike” Puhakka 0708-722 733  Hemsida/Bokning: www.fishguide.se

Comments

Kommentarer