Kul jiggfiske & udda dubbelhugg!

Nyligen hade vi en grymt skön dag på sjön! Vi fiskade gös via vertikalt jiggfiske (med Storm Ultra Eel), samt spinnfiske via skeddragen, och bra nappade det – bla ett dubbelhugg med abborre och gös via Lucius skeddrag!!

fiskeguide fiskeguidning www.fishguide.se fiskeguide fiskeguidning www.fishguide.seNyligen hade jag och min gode fiskebroder Jean-Francois som jag känt i många år nu en galet fin fiskedag på sjön, och bra gick det! Vi började med ”pelagiskt prickskytte”, och fick även gös via metoden! Betet som levererade var (nästan som vanligt) Storms nya och superfina Ultra Eel med en 40 grams jiggskalle (se bild)! J.F var först skeptisk till betet då den var hyfsat ny, men blev snabbt övertygad om vad som gällde (dvs Ultra Eel såklart)! Vi missade även ett jättebra hugg via denna metoden, och samma jigg igen! Senare bytte vi fiskemetod och körde spinnfiske vid grunden då suget var stort, och hyfsat bra nappade det med gädda där. Vi fick även ett udda/kul dubbelhugg via Blue Fox Lucius 36 gram skeddrag – med en gös OCH en större abborre – hur många har varit med om den kombinationen egentligen!? Min första av denna kombinationen i varje fall! Känn er förövrigt varmt välkomna på ett kul, lärorikt och ett spännande sportfiske framöver i båda guidebåtarna – boka sommarens (och höstens) fisketurer här redan nu, allt ingår!

Vi har förövrigt alla relevanta behörigheter (Fartygsexamen klass VII) samt Högfartsbehörigheten, vilket är krav på havet. Även inomskärs krävs minst Skeppare klass 8 samt Högfartsbehörigheten!

Fiskehälsningar, Mikael ”Mike Pike” Puhakka 0708-722 733  Hemsida/Bokning: www.fishguide.se

Comments

Kommentarer