Lyckat & kul vertikalt jiggfiske!

Nyligen hade jag två herrar på vertikalt jiggfiske i båten, och ganska bra gick det! Vi fick 6-7 gösar samt 2 gäddor. Vi missade endast en fisk som vi alla såg nära båten, och utan tvekan var den gösen klart större än 5-6 kg vilket sög…

fiskeguide fiskeguidning www.fishguide.se  Nyligen hade jag två kunder i båten på vertikalt jiggfiske, och ganska bra gick det! Vi körde vertikalt jiggfiske runt grynnorna, och utan tvekan var det en grynna som gav mer fisk denna dagen. Bäst fiske hade vi via en Storm Pro FastShad 6″ jigg vilket är en mycket trevlig och mjuk jigg. Mitt på dagen körde vi en kort tur och letade via Humminbirds superfina Side Image efter pelagisk och större fisk, men tomt var det där. Efter att konstaterat att vertikalfisket kändes klart hetare så återvände vi till ”heta grytan”, och omgående drog vi på ny fisk. När det var dags att avrunda så klippte Torbjörn på en riktigt fin gös nära botten på lätt över 5-6 kg fisk, men den fisken klev av i ytan intill båten! Vi har alla tre ombord sett/fått stora gösar, och den fisken vi missade kan lika gärna ha vägt över personbästa för Torbjörn.. vilket är en riktigt stor gös, bra mycket mer än nämnda vikt! Riktigt surt kan man lugnt säga, så vi fick nöja oss med en annan men ändå fin gös (se bild) – som kändes klart mycket mindre än den vi missade! Känn er förövrigt varmt välkomna på ett kul, lärorikt och ett spännande sportfiske framöver i båda guidebåtarna – boka sommarens (och höstens) fisketurer här redan nu, allt ingår!

Vi har förövrigt alla relevanta behörigheter (Fartygsexamen klass VII) samt Högfartsbehörigheten, vilket är krav på havet. Även inomskärs krävs minst Skeppare klass 8 samt Högfartsbehörigheten!

Fiskehälsningar, Mikael ”Mike Pike” Puhakka 0708-722 733 Hemsida/Bokning: www.fishguide.se

Comments

Kommentarer