Ett smart sätt att ta hand om sommarfångsten

Nu sitter jag uppe i norr och ser att det är kanon väder nere i syd fortfarande , någon hade lagt ut en härlig bild när dom fiskar i shorts efter torsk m.m.  Som dom flesta vet så är ju fångsten summan av en fin dag på sjön och den vill man ju ha så fräsch som möjligt när man kommer hem eller hur ? För en massa år sedan så kom jag på att överskottet på min stora last  ( Coca-cola )  alltså tomflaskan fungerade som  ISKLAMP och jag började hänga dessa i bla: rådjurskroppar som skulle styckas men som behövde hänga lite först, senare så blev samma kylklamp ett måste vid sill och makrill-fiske m.m. Idag ligger det alltid några i frysen för dom inte bara kyler fisken utan även maten man har med sig OCH det blir ju kallt vatten i sista änden. Så mitt tips är frys ner och ha alltid några pet-flaskor  i frysen . det finns ju olika storlekar på dom för olika tillfällen. Skitfiske på er / Ralph SöröyaSONY DSC

Comments

Kommentarer

Om Ralph Bengtsson