Fin Östersjö lax landad

Hej! Nyligen när vi skulle ut blåste det mycket hårt, så vi kom inte ut först efter 15 tiden på havet då det lugnade sig lite. Fisket gick bra, och en riktigt fin lax fick vi som klippte en Diamond King i ytan (Alain drillade fint)..

Fiskeguide Fiskeguidning www.fishguide.seNyligen när vi skulle ut blåste det som vanligt hårt (skittrist), men på eftermiddagen lättade byarna lite varvid vi valde att göra ett försök ute på havet! Nordanvindarna har inte varit roliga den senaste tiden då fisket påverkas negativt, och även en själv blir påverkad då det varit kallt som tusan på havet! Idag gick det dock att fiska, även om det var mycket tufft för både mig och Alain som klarade sjön galant (jag var för ovanlighetens skull lite sjösjuk)! Vi hann inte köra mer än max 3 timmar när det plötsligt vrålade ilsket från ena Tekotarullen, och en stark lax ursinnigt slet lina från rullen i expressfart. Alain drillade fisken snyggt, och efter ett bra tag så kunde vi äntligen håva fisken som saknade fettfena! Vi kämpade på med fisket under kvällen, men hade endast detta hugget denna fiskedagen! Även fiskedag nr 2 (denna dagen) på havet gav fisk i båten vilket kändes riktigt bra för mig (och dessutom en riktig praktlax som samtidigt med råge var personbästa för Alain)! Känn er förövrigt varmt välkomna på ett kul, lärorikt och ett spännande sportfiske framöver i båda guidebåtarna – boka sommarens (och höstens) fisketurer här redan nu, allt ingår!

Vi har förövrigt alla relevanta behörigheter (Fartygsexamen klass VII) samt Högfartsbehörigheten, vilket är krav på havet. Även inomskärs krävs minst Skeppare klass 8 samt Högfartsbehörigheten!

Fiskehälsningar, Mikael ”Mike Pike” Puhakka 0708-722 733 Hemsida/Bokning: www.fishguide.se

Comments

Kommentarer