Fina jiggar och sjyssta skallar!

image

Hej! Ville bara tipsa om Storms och VMCs fina jiggar & jiggskallar! Jiggarna har fiskat bra på både gös och torsk under testfisken, liksom även på gösguidningar nu i våras! Jiggarna finns i 20 gr, 40 gr, 50 gr & 70 gr med längderna 18 cm (mjuk och fin), liksom en stor rackare på 25 cm. Modellen på 40 gr och 18 cm (grön glitter) var den som gav överlägset bäst då vi körde torsk! Samma jigg har förövrigt fiskat bra på gösen (även 20 grammaren), liksom även den i silver/blå färgen! Vi har fått gös på både 18 cm och 25 cm modellerna!  De olika jiggskallarna från VMC funkar utmärkt till samma nämnda jigg, eller andra jiggar! Jiggskallarna heter: Fish Head, Darting Head, Barbarian Ball Head och finns i olika vikter! Orginalskallarna till Ultra Eel jiggen (se förpackning) sitter förövrigt färdigmonterade och är riktigt fina! Hare gött & ”skitfiske” (som man säger)! :-)

Fiskehälsningar, Micke Puhakka www.fishguide.se

Comments

Kommentarer