Göstrolling med gungiga ben.

Idag så stod det ”avskedsevent” på schemat med mina arbetskollegor Mårten Olsson och Jesper Westlund. Anledningen är att Jesper ska sluta och flytta till Thailand. Och vad är då bättre än en fisketur för en som aldrig fiskar. Så jag lånade in min Rapalakollega Ove Johansson som guide och planen var trolling på Vättern men som pga starka sydliga vindar flyttades turen till sjön Viken och det blev göstrolling istället. Många huggvilliga gösar högg våra vobbler dock var det inte gösar av den grova kalibern. Men vad gör det för en person som aldrig fått en gös i hela sitt liv. Då har storleken absolut inte någon betydelse för att bli lycklig utan allt är kul att drilla oavsett storlek. Dagens bästa bete var en Firetigerfärgad Rapala Magnum. Eftersom att ingen av mina kollegor är vana att vara på sjön så gungade benen mer när de klev i land är när de var i båten.

20140715-231317-83597339.jpg

20140715-231319-83599349.jpg

Comments

Kommentarer

Om Stefan Källström