Lyckad guidning för fiskevården

Hej! Nyligen hade jag Normark på vertikalt gösfiske, och bra gick det! Vi drog en drös gösar, gäddor och abborrar via jiggarna! Normark Budade 12000 kr till fiskevården, och jag bidrog med guidningen..

fiskeguide fiskeguidning www.fishguide.se

Yes, i höstas drog jag personligen igång en auktion då jag hade en ide för fiskevården, och där hela summan skulle gå till just fiskevården. Organisationen Sportfiskarna gillade iden (och nappade genast på den) när jag presenterade den, och i våras så körde vi igång auktionen. Tanken var att jag skulle stå för en fiskeguidning med alla kostnader runtomkring detta, och budgivarna med högsta budet (vinnaren) skulle sig få sig en fiskeguidning – och allt just för fiskevården! Jag hade länge velat göra någonting extra för fiskevården, och att bidra på något sätt till fiskevården vilket vi nu även gjorde! Vi fick hjälp av olika fiskemedia (som också var inblandade) att sprida budskapet vidare, och slutbudet blev 12000 kr till fiskevården som Sportfiskarna nu kommer att nyttja klokt i ”Rovfisk Projeket”! Normark Scandinavia AB var företaget som budade det högsta budet för fiskevården, och donerade hela 12000 kr till ”Östersjöns Rovfiskprojekt” som summan ska gå till! Vinnande budet var som sagt en heldags fiskeguidning med mig, och bra gick det då vi nyligen var ute på sjön med en drös gösar, gäddor och abborrar landade via bl.a. nya mjuka & superfina Storm Ultra Eel jiggen (spana in den fina jiggen!). Niklas från Normarks jaktavdelning drog klart flest gösar (se bild), och samtidigt sina första gösar någonsin (han drog även den största gösen som inte finns med på bild här, en fin gösmadam)! Vi hade riktigt bra med napp, och även dubbelhugg fick vi på gösen! Jesper drog gädda på löpande band av någon anledning (som vanligt), och samtliga fyra herrar ombord fick gösar landade! Tack alla inblandade runtomkring för ett bra jobb, och ett extra stort tack till Normark som generöst ställde upp för fiskevården! Känn er förövrigt varmt välkomna på ett kul, lärorikt och ett spännande sportfiske framöver i båda guidebåtarna – boka sommarens (och höstens) fisketurer här redan nu, allt ingår!

Vi har förövrigt alla relevanta behörigheter (Fartygsexamen klass VII) samt Högfartsbehörigheten, vilket är krav på havet. Även inomskärs krävs minst Skeppare klass 8 samt Högfartsbehörigheten!

Fiskehälsningar, Mikael ”Mike Pike” Puhakka 0708-722 733 Hemsida/Bokning: www.fishguide.se

Comments

Kommentarer