Lyckat laxtrollingfiske!

Hej! Nyligen hade jag MÅ-Sportfiske från Uppsala i båten på laxfiske, och bra gick det! Normark Scandinavia AB hade bokat fisket, och två laxar landade vi.. båda laxarna återutsatte vi varsamt efter foto (C&R)..

Fiskeguide Fiskeguidning www.fishguide.seIdag (nyligen) hade vi äntligen bra vindar, och kunde äntligen komma ut på havet! Två dagar i följd hade jag och olika kunder blivit inblåst på land utan att kunna fiska, och med mycket tuff sjö som följd! Men idag (nyligen) blev det äntligen en försenad laxpremiär på havet för undertecknad under 2014, och bra gick det med ett fantastiskt väder för ovanlighetens skull! Vi började med att dra laxen på bilden efter flera timmars trollingfiske, som var en lång, fin och smal Östersjölax. Någon gissade efteråt på att det kunde ha varit en Kalix lax Hur som helst, vi hade en kanontrevlig fiskedag på havet, och senare drog vi även på Svenskt farvatten ytterligare en fin blank lax som även den fisk gå tillbaka i sjön efter avkrokning, betet via en Diamon King. Känn er förövrigt varmt välkomna på ett kul, lärorikt och ett spännande sportfiske framöver i båda guidebåtarna – boka sommarens och höstens fisketurer här redan nu, allt ingår!

Ps. På min egen hemsida har jag skrivit lite mer..

Vi har förövrigt alla relevanta behörigheter (Fartygsexamen klass VII) samt Högfartsbehörigheten, vilket är krav på havet. Även inomskärs krävs minst Skeppare klass 8 samt Högfartsbehörigheten!

Fiskehälsningar, Mikael ”Mike Pike” Puhakka 0708-722 733 Hemsida/Bokning: www.fishguide.se

Comments

Kommentarer