Största lax på laxtävling/kundevent

Hej! Nyligen hade vi (6 fiskeguider) ett större kundevent & trollingtävling på havet, och bra gick det i guidebåten! Tävlingen gick ut på att dra största laxen – vilket vi i min båt hade turen att fånga!

Fiskeguide fiskeguidning www.fishguide.seFiskeguide fiskeguidning www.fishguide.seYes, nyligen hade vi ett större kundevent på havet, och riktigt bra gick det för mina gäster! Jag hade endast två kunder ombord pga mansbortfall, och när det närmade sig avrundning av fiskedagen så drog vi i min båt på en lax som den enda tjejen i hela gruppen fick drilla (nappet kom på hennes sida). Fröken Tova drillade laxen  jättefint, och efter en hel del rusningar så fick laxen äntligen syna håven från insidan! Totalt landades det fyra laxar av totalt sex guidebåtar, och bästa (och största) lax blev Tovas fisk som vi i min båt hade turen att fånga (se bild)! Tova blev laxdrottning med största fisk, och kunde stolt ta hem den prestigefyllda bucklan för bästa fisk (se bild). Jag passar på att tacka alla inblandade för en trevlig fiskedag och ett lyckat kundevent, samt för bra mat både på sjön, och efter fisket då vi alla åt middag på stranden! Kul var också att idag hade jag årets tredje fiskedag på havet, och även idag drog vi lax i min båt! Känn er förövrigt varmt välkomna på ett kul, lärorikt och ett spännande sportfiske framöver i båda guidebåtarna – boka sommarens (och höstens) fisketurer här redan nu, allt ingår!

Vi har förövrigt alla relevanta behörigheter (Fartygsexamen klass VII) samt Högfartsbehörigheten, vilket är krav på havet. Även inomskärs krävs minst Skeppare klass 8 samt Högfartsbehörigheten!

Fiskehälsningar, Mikael ”Mike Pike” Puhakka 0708-722 733 Hemsida/Bokning: www.fishguide.se

Comments

Kommentarer