Gäddrally i Norrland

fiskeguide fiskeguidning www.fishguide.sefiskeguide fiskeguidning www.fishguide.se

Nyligen var jag till Norrland på semester med familjen, men givetvis blev det fiske också! Bland annat körde jag flugfiske efter harr och öring i älven, och båda arterna blev det  via kopparhuvuden. En natt körde jag flytringsfiske i en mycket grund sjö efter gädda, och på några timmar blev det över 30 gäddor. Bäst fiske hade jag via Blue Fox spinnaren nr 6 (se bild) vilket gäddorna var helt galna efter! Tyvärr var jag tvungen att bryta fisket hastigt då ett galet åskväder närmade sig mycket fort, och efteråt har jag undrat hur många gäddor jag egentligen hade fått om jag kunnat fiska hela natten samt täckt av mer fiskevatten!? Drömmen hade varit om jag kunnat fiska från min nya och helt suveräna Hobie Pro Angler 12 kajak, detta hade varit grymt trevligt och effektivt! En annan dag fiskade vi abborre från en roddbåt i en annan insjö som var mycket djupare, och runt en grynna så hade vi ett galet abborrefiske via samma nämnda spinnare (fast i dom mindre storlekarna)! Abborrarna var dock alla hyfsat stora, så detta gillade jag mycket! Nu blir det mer fiske på hemmaplan, med sikte på bla abborre,  gädda och gösen! :-)

Fiskehälsningar, Micke Puhakka 0708-722733 – Hemsida/bokning: www.fishguide.se

Comments

Kommentarer