Medaljer !

IMG_1538-0.JPG

Jodå det blev två medaljer under Svenska Mästerskapet som jag lovade. Att komma till Lagan vid Strömnäsbruk liknade ungefär som att fiska i en laxälv någonstans, skummet yrde och strömmen var hård.

Fisket krävde flöten på 40-50 gr och skulle man fiska bottenmete med feeder så var man tvungen att använde 60-120 gr !

Vi valde att köra med Dynamite Silver X River med jord för att skapa en blandning som höll ihop ner till botten vilken bestod av sprängsten och var mycket besvärlig på vissa platser. Fisket var dock bra om man var förbered på det, en större fisk kunde dock avgöra resultatet rejält vilket jag gillar !

Min son Oscar hade det lite krångligt men lade beslag på bronset i juniorklassen, sedan tog min rutinerade klubbkamrat Peter Lindh beslag om silverplatsen i seniorklassen .

För min egen del så minskade det rejält i feederlagret med krånglig botten. Var tyvärr lite trög i tankarna och klurade ut fisket lite för sent vilket gav mig en godkänd 20:e plats i hårt motstånd. Nu väntar lite mer tävlingar på hemmaplan framledes.

Hörs !

Comments

Kommentarer

Om Rapala Proguide