Röding, lax, öring och gös!

Natten som var slaggade jag i båten efter gårdagen göspass. Så imorse kl 05 va det bara att starta upp båten hämta upp fiskekompisen Jonas och dra ut på Vättern och trolla fettfenor. Efter en trög morgon och förmiddag så rev vi ihop allt och gjorde en förflyttning och kom helt rätt. Bäst var det idag att släppa ner djupriggarna på 25-30 meter och fiska mycket koncentrat på områden där det fanns mycket betesfisk. Vi fick ett gäng fina röding och laxar och vi avslutade med en öring och då va en Grandslam ett faktum. Största rödingen va riktigt fin och vägde 4,2 kg Efter avslutat fiske lämnade jag av Jonas och istället mönstrade min grabb på båten och vi drog ut på ett göspass. Tyvärr så blev det ett kortvarigt fiske med några smågösar innan ösregnet drog in så nu ligger vi i båten lyssnar på regnet och tittar på film. IMG_5844.JPG

IMG_5843.JPG

IMG_5845.JPG

IMG_5849.JPG

Comments

Kommentarer

Om Stefan Källström