Självfiskande bete, Storm Vibe-E!

Hade en fiskeguidning häromdagen, och medans jag väntade på kunderna så tacklade jag i ordning allt precis som vanligt. Mindes plötsligt att jag glömt telefon i bilen, och samtidigt i brådskan så hamnade draget hängande utanför båten som redan låg i sjön… Jag gick till bilen och när jag kommer tillbaka en stund senare så sitter det en krokad gädda där! En bra start kan man lugnt säga med tanke på att vi inte hade gjort ett enda kast ännu! Betet heter Storm Doom Bell Vibe-E , och är ett riktigt mångsidigt bete som man kan spinnfiska (förvånansvärt grunt), ”jiggfiska” på djupare vatten, trolla (gädda/gös), vinterpimpla – och som nu bara ”meta” vid sidan av båten! Betet har en hård vibrerande gång (sjunker), och har ett högt rasselljud. Känn er förövrigt varmt välkomna ombord!

Fiskehälsningar, Micke Puhakka – 0708-722733 – www.fishguide.se

fiskeguide fiskeguidning www,fishguide.se

Comments

Kommentarer