Ung storfiskare med fin gädda

Nyligen hade jag en fisketur på både gädda och gös, och bra gick det! Vi började med spinnfiske efter gädda, vilket vi även fick en del av trots ett ganska trögt fiske. Senare körde vi lite prickskytte efter pelagisk gös, men där hade vi lite otur då vi missade 3 gösar – och alla vid mothugget. Vid pelagiskt prickskytte kan ett tips vara att ta i mer vid mothugget än vad man tänka sig, då gösen ofta biter hårt i jiggen! Efter detta var det dags för lite trollingfiske, och där blev det både gösar samt en fin gädda landade. Beten som gav fisk var Blue Fox Lucius, Storm Seeker Shad samt Rapala CD 14 cm via trollingfisket. Bästa fisket hade vi runt friliggande grynnor där vi hittade mycket sjögräs, vilket ofta är ett tips att fiska och testa runt. Känn er förövrigt varmt välkomna ombord på ett kul och lärorikt sportfiske, man kommer som man är..

Fiskehälsningar, Micke Puhakka,  0708-722733  –  www.fishguide.se

fiskeguidning fiskeguide www.fishguide.se

Comments

Kommentarer