Flashback -Vilket skreifiske det var !

Nu när dagarna börjar att bli kortare igen så är det lätt att blicka bakåt och med ett leende på läpparna bläddra i bland bilderna under året som gått . Och när man sedan tänker sig framåt i tiden så är det ju den stora invasionen av skrei som tankarna går till . Februari en magisk månad häruppe , norrsken på kvällarna och dagarna börjar bli längre det är dags att börja fiska skrei . Skreien är ju den stora lekvandrande torsken som kommer in här vid Söröya för att leka och det är då man har en riktigt stor chans att fånga sitt livs fisk .Fisket efter skreien kan hålla på ända fram till början på maj men är då utlekt fisk som jagar föda. Det kan ju vara bistert häruppe vid denna årstiden men oftast uppvägs den olägenheten av fisket som är stundtals helt galet. Varma kläder och bra utrustning är ett måste . Jag lägger ut ett par bilder från detta året så skall jag återkomma senare med tips och trix . Ut och fiska.OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAclaes 1

Comments

Kommentarer

Om Ralph Bengtsson