24 kunder på gäddfiske!

Nyligen hade jag ett större kundevent med 24 gäster på gäddfiske, och bra gick det! Vi hade en tävling om den första, samt den längsta gäddan – vilket vi i min båt hade turen att fånga båda av..

www.fiskeguide.pro www.fiskeguidning.pro www.fishguide.se Nyligen hade jag ett större kundevent i skärgården, och gäddfiske var bokat! Vi var totalt sex fiskeguider som tog hand om gästerna under fiskedagen med all fiskeutrustning, flytoveraller, båtar, expertis etc. Vädret var sådär, speciellt på morgonen då det regnade ganska mycket på oss, men detta verkade inte påverka gästerna mycket alls som fiskade i min båt då de körde på stenhårt! Fiskeeventet gick ut på att ha en gäddfisketävling om dagens första landade gädda (det gällde att kolla klockslaget när den första gäddan landades), samt att ha koll på den längsta gäddan av alla fiskarna under fiskedagen. Vi i min båt drog en gädda redan på andra kastet, så den första tävlingsbiten hade vi turen att ta hem ganska snabbt! Fisket före lunchen var klart bäst för våran del, men även de andra båtarna hade klart segare fiske på eftermiddagen då dimman kom in. Även den längsta gäddan hade vi turen att landa i min guidebåt vilket var kul då chefen Ronny Westerling från Stadsmålarna AB landade båda vinnarfiskarna under fiskedagen. En eloge förövrigt till honom då han lät en anställd ta hem segern i kategorin ”längsta gäddan” – då han själv ville ändra reglerna till ”flest gäddor” istället – vilket var schyst mot en i personalen som fick flest gäddor! Hur som helst, bäst fiske hade vi med suveräna Rapala X-Rap Jointed 13 cm och 46 gram – ett helt suveränt bete för er som inte provat denna på gäddan eller på trollinggösen!? Wobblern är ledad, flyter och kan fiskas på grunt vatten, speciellt då man har en Flourcarbon tafs! Rapala X-Rap Jointed är för mig som sportfiskeguide ett måste i mina beteslådor, då den är superbra! Samtliga gäddor återutsattes till sitt rätta element (C&R), och totalt landade vi ca 50 gäddor under fiskedagen gissar jag på! Känn er förövrigt varmt välkomna på ett kul, lärorikt och ett spännande sportfiske framöver i båda guidebåtarna – boka höstens (och kanske vinterns & vårens) fisketurer här redan nu, allt ingår!

Vi har förövrigt alla relevanta behörigheter (Fartygsexamen klass VII) samt Högfartsbehörigheten, vilket är krav på havet. Även inomskärs krävs minst Skeppare klass 8 samt Högfartsbehörigheten!

Fiskehälsningar, Mikael ”Mike Pike” Puhakka 0708-722 733 – Hemsida/Bokning: www.fishguide.se

Comments

Kommentarer