Fin Asp på Storm Vibe-E

Nyligen hade jag ett gäddfiske bokat av kunderna, och bra gick det! Fisket var segt tills vi hittade ett område med mycket gädda där dom nappade bra! Vi fick även en stor Asp via Storm Doom Bell Vibe-E, fiskad på lite djupare vatten!

www.fiskeguide.pro www.fiskeguidning.pro www.fishguide.se

Nyligen hade jag två bröder på gäddfiske, och bra gick det! Vi började med lite spinnfiske på djupare vatten där vi ofta hittar betesfisken samt gäddan som brukar finnas här under hösten. Höstkylan är lite sen i år och detta verkar ha påverkat fisken då den inte hittat ut till ”heta grytan” ännu där det normalt är tjockt med betes och rovfisk! Vi drog dock en fin Asp på platsen, och hugget var stenhårt med en skön rusning som följd! Betet som aspen tog på (se bild) var en Storm Doom Bell Vibe-E vilket är ett superintressant och häftigt bete för er som inte provat detta betet! Man kan fiska betet på olika sätt, trolla, spinnjigga eller bara veva denna med vevstop. Idag körde dock vi spinnfiske/jiggade med detta betet då vi lät betet sjunka ner till botten först på lite djupare vatten! Aspen (Aspius Aspius) var en fin och stor fisk, och det är givetvis alltid C&R på dessa härliga fiskar. Känn er förövrigt varmt välkomna på ett kul, lärorikt och ett spännande sportfiske framöver i båda guidebåtarna – boka höstens (och kanske vinterns & vårens) fisketurer här redan nu, allt ingår!

Ps. Jag har mer fiskerapporter på gång (har ej hunnit med alla), men det kommer mer snart..

Vi har förövrigt alla relevanta behörigheter (Fartygsexamen klass VII) samt Högfartsbehörigheten, vilket är krav på havet. Även inomskärs krävs minst Skeppare klass 8 samt Högfartsbehörigheten!

Fiskehälsningar, Mikael ”Mike Pike” Puhakka 0708-722 733  – Hemsida/Bokning: www.fishguide.se

Comments

Kommentarer