Fina abborrar via Clackin Crank!

Nyligen hade jag en privatfisketur med mina vänner Niclas Wedlund och herr Torbjörn Åsen, och bra gick det! Vi drog abborre på löpande band, samt x antal bonusgäddor…

www.fiskeguide.pro www.fiskeguidning.pro www.fishguide.se Nille2

Nyligen hade vi en mycket trevlig fiskedag på sjön, och abborrefiske var ”bokat” av mina vänner Torbjörn Åsen samt Nille Wedlund! Vi fiskade idag från Niclas båt, så det var skönt att slippa köra båten som det normalt blir gjort för min egen del, dock fiskade vi på mina ställen den här fiskedagen! Vi drog mycket abborre (över 160 st), samt även flera bonusgäddor via jiggarna, och många av abborrarna var riktigt fina! Torbjörn drog ett gäng fina abborrar via en 6 cm lång Rapala Clackin Crank wobbler, varav även dagens största abborre! Clackin Crank är en 6 cm lång wobbler med inbyggd rasselkammare (se bild), och har en aggressiv ettrig gång tack vare den stora hakskeden – ett riktigt trevligt spinn och trollingbete på bla abborre, öring etc! Idag körde vi bara spinnfiske samt jiggfiske på abborren! Känn er förövrigt varmt välkomna på ett kul, lärorikt och ett spännande sportfiske framöver i båda guidebåtarna – boka höstens (och vinterns & vårens) fisketurer här redan nu, allt ingår!

Vi har förövrigt alla relevanta behörigheter (Fartygsexamen klass VII) samt Högfartsbehörigheten, vilket är krav på havet. Även inomskärs krävs minst Skeppare klass 8 samt Högfartsbehörigheten!

Fiskehälsningar, Mikael ”Mike Pike” Puhakka 0708-722 733  –  Hemsida/Bokning: www.fishguide.se

Comments

Kommentarer