Gösfiske med Storm Ultra Eel 25 cm

Nyligen tog jag en privatfisketur själv på sjön trots dis, dimma och regn i luften! Efter att jag bestämt mig för ett gösfiske sent på dagen så blev det ett kort fiskepass, och en landad gös av tre hugg/kontakter blev det i varje fall före dagishämtningen!

ÖÖÖöööööööööööö

Yes, nyligen tog jag en impulsfisketur på sjön, och gös var målet med denna fisketuren! Jag körde prickskytte på pelagisk gös själv, och hade ett spännande fiske då gösen var hyfsat i stöten. Jag åkte runt en del, och på ett område där vinden tidigare blåst in stod det mycket fisk (både betesfisk och pelagiska gösar). Två missade fiskar blev det, men tredje gången gillt säger man ju, och på den tredje chansen så small det stenhårt i spöt vilket var kul. Det är otroligt spännande när gösarna kommer blixtsnabbt upp för att hugga, samtidigt som man ser detta på ekolodet och känner hugget i samma ögonblick! Betet som levererade: Storm Ultra Eel 25 cm i färgen Olive/Pearl som alltid brukar leverera via pelagiskt gösfiske, och så även idag! Har ni provat denna jiggen på gösen ännu? Jag personligen gillar betet skarpt, (båda storlekarna och alla vikterna) och kan rekommendera denna jiggen varmt för er som är nyfikna! Inget bra fotoväder hade jag (speciellt inte om man är själv), men vad gör det!? Kort efter att jag återutsatt den fina gösen så var det dags att bryta för dagen då jag behövde hämta sonen på dagis! Känn er förövrigt varmt välkomna på ett kul, lärorikt och ett spännande sportfiske framöver i båda guidebåtarna – boka höstens (och kanske vinterns & vårens) fisketurer här redan nu, allt ingår!

Vi har förövrigt alla relevanta behörigheter (Fartygsexamen klass VII) samt Högfartsbehörigheten, vilket är krav på havet. Även inomskärs krävs minst Skeppare klass 8 samt Högfartsbehörigheten!

Fiskehälsningar, Mikael ”Mike Pike” Puhakka 0708-722 733  –  Hemsida/Bokning: www.fishguide.se

Comments

Kommentarer