Superfiske, 233 abborrar!

Nyligen hade jag några stamkunder i min Silver Eaglebåt på abborrefiske, och bra gick det! Vi körde ett lättare jiggfiske, och landade 233 st abborrar samt en drös gäddor som bonusfiskar!

www.fishguide.se www.fiskeguide.pro www.fiskeguidning.prowww.fishguide.se www.fiskeguide.pro www.fiskeguidning.proNyligen hade jag ett kul ”fiskevent” med några stamkunder, och bra gick det med mycket nöjda kunder! Vi  hade ett perfekt väder för abborrefiske med högtryck, svaga vindar och solsken. Adam (längst till höger på bild) som aldrig missat deras höst eller vårfisketurer med mig hade verkligen ett bra flyt i fisket nu då han drog abborre på löpande band! Även de andra herrarna fiskade jättebra, och totalt landade vi 233 abborrar samt en drös gäddor på våran trevliga fiskedag. Dessutom missade vi mycket fisk, speciellt i början av fiskedagen pga lite klena mothugg etc! Bäst fiske hade vi mellan 3-6 meters djup där abborrarna nappade friskt! Jiggfiske efter abborre är superkul, men är en fiskemetod som kräver rätt rytm/känsla och bra mothugg när man fiskar. Utrustning: Shimano Speedmaster Jigging/Jerk 6 fot 7-28 gram, samt Shimano Yasei Vertical Jigging 7-28 gram 6,1 fot laddade med Shimano Catana 1000 RA haspelrullar! Jiggarna som fiskade bäst var från Trigger-X! Vi fick många väldigt fina matabborrar, men samtliga fiskar fick gå tillbaka till sitt rätta element (C&R)! För er som vill lära er mer om denna fiskemetoden så är det rätt tid nu, och en bra bit in i hösten! Känn er förövrigt varmt välkomna på ett kul, lärorikt och ett spännande sportfiske framöver i båda guidebåtarna – boka höstens (och kanske vinterns & vårens) fisketurer här redan nu, allt ingår!

Vi har förövrigt alla relevanta behörigheter (Fartygsexamen klass VII) samt Högfartsbehörigheten, vilket är krav på havet. Även inomskärs krävs minst Skeppare klass 8 samt Högfartsbehörigheten!

Fiskehälsningar, Mikael ”Mike Pike” Puhakka 0708-722 733  Hemsida/Bokning: www.fishguide.se

Comments

Kommentarer