Äntligen !

IMG_1825.JPG

Skönt att äntligen äntra det rätta elementet IS igen. Dagens övning mitt i urskogen vid Stortandsjön som är belägen mellan Ulvsjön och Lillhärdal samlade närmare hundratalet deltagare, skönt att det finns många likasinnade !

Började igår med att byta blad på Novan som idag dominerar som förstaval bland tävlingsfiskarna, nu har även UR Rantanen samma system med kompositkrona och lösa blad som är lätt att byta. Har personligen inte provat Rantanen ännu men kommer med repo senare vad jag tycker och tänker om denna, fördelen ännu så länge är i varje fall att det finns Race-skär till Novan vilket för oss som tävlar är bra då man kärnis under 30 cm.

Första deltävlingen på HDH-cupen vanns idag av min klubbkamrat Björn Kajs som en av de få kom på den geniala idén att borra mitt på sjön.
Själv så gick jag självsäker med min taktik som brukar fungera, men där bet man sig i rumpan.

Slutade i mitten någonstans, men kul var det och av motgång blir man stark !
I morgon stundar andra deltävlingen och då är våran klubb arrangör.

IMG_1814.JPG

Hörs !

Comments

Kommentarer

Om Rapala Proguide