Fin gädda för Victor!

Nyligen hade jag lite vänner på en gäddfiskeguidning i skärgården, och fin fisk blev det! Victor slog återigen till med en fin gäddmadam, se bild!

Fiskeguidning med Micke Puhakka www.fishguide.seNyligen hade jag återigen några vänner på en gäddfiskeguiding i skärgården, och bra gick det med Victors fina gäddmadam (dubbelhugg)! Stundtals hade vi ett ganska trögt fiske, så vi fick kämpa då gäddorna var tjurigare än vanligt. Dock nappade det bättre på små fläckar där gäddorna stod tätare packade, men även flera av dom gäddorna kändes lite kinkiga! Vi provade många olika beten, men inget bete kändes extra hett! Vi fiskade på ganska grunt vatten, och då gällde det att använda beten som gick högt! Ett bete som man kan fiska grunt på är nya Storm Wild Tail, vilken jag har testfiskat ett tag nu, och till nästa säsong 2015 finns den att köpa i affärerna. Trots relativt trögt fiske så blev det s ett fint dubbelhugg under fiskedagen (Victors fina gäddmadam), och all fisk hittade vi på mycket grunt vatten! Victor drog förövrigt en stor gäddmadam även i våras på guidning i min guidebåt, se länk: http://fishguide.se/wordpress/64-bra-fiske-gammelgadda-landad/ Känn er förövrigt varmt välkomna på ett kul, lärorikt och ett spännande sportfiske framöver i båda guidebåtarna – boka höstens, vinterns & vårens fisketurer nu, allt ingår!

Vi har förövrigt alla relevanta behörigheter (Fartygsexamen klass VII) samt Högfartsbehörigheten, vilket är krav på havet. Även inomskärs krävs minst Skeppare klass 8 samt Högfartsbehörigheten!

Fiskehälsningar, Mikael ”Mike Pike” Puhakka 0708-722 733  Hemsida & Bokning: www.fishguide.se

Comments

Kommentarer