Glupska gäddor!!

Nyligen hade jag ett gäddfiske bokat, och bra gick det! Kunderna drog 24 gäddor, samt en extra bonusgädda (två gäddor på ett kast)! Grunt fiske gav bäst fiske där vinden låg på..

Hungriga gäddor med fiskeguide Mikael Puhakka www.fishguide.seNyligen hade jag två kunder på gäddfiske, och bra gick det! Vi började genast med att få gäddor när vi äntligen kom igång med fisket, och vi missade även flera gäddor som högg slarvigt. En större gädda kändes lite tjockare än vad de brukar vara, och när vi kollade i munnen så såg vi en gäddstjärt sticka ut ur svalget – ganska glupska kan dom helt klart vara (se bild)! Här är beviset förövrigt på att man aldrig ska ta bort stora gäddor från öring eller regnbågsvatten, då de håller efter sina artfränder! Totalt drog vi idag 24 st gäddor plus en extra bonusgädda (den i svalget), och vi missade även många gäddor som antingen bara simmade efter betet, högg slarvigt eller tappades. Dagens bete: Storm Seeker Shad (eller ”Säker Shad” som jag brukar säga)! Känn er förövrigt varmt välkomna på ett kul, lärorikt och ett spännande sportfiske framöver i båda guidebåtarna – boka höstens, vinterns & vårens fisketurer nu, allt ingår!

Vi har förövrigt alla relevanta behörigheter (Fartygsexamen klass VII) samt Högfartsbehörigheten, vilket är krav på havet. Även inomskärs krävs minst Skeppare klass 8 samt Högfartsbehörigheten!

Fiskehälsningar, Mikael ”Mike Pike” Puhakka 0708-722 733   Hemsida & Bokning:  www.fishguide.se

Comments

Kommentarer