Bra gäddfiske, fina gäddmadamer!

Nyligen blev det ett gäddfiske med två fiskebröder, och bra gick det! Vi hade inget mängdfiske, men fina gäddmadamer blev det varav vi totalt landade fyra större gäddor! Mina fiskevänner hälsade på för höstgäddan..

Fin gädda via fiskeguidning med fiskeguide Micke Puhakka! www.fishguide.se

En fin gädda via fiskeguidning med fiskeguide Micke Puhakka hösten 2014! www.fishguide.seEn fin gädda via fiskeguidning med fiskeguide Micke Puhakka! Hemsida: www.fishguide.seNyligen blev det ett gäddfiske på grunt vatten för mig och mina fiskevänner, och bra gick det! Jag hade två Spanska fiskevänner i Quintrexbåten idag, och som jag tidigare har fiskat med i deras hemmavatten! Vi fiskade ganska grunt hela den här fiskedagen, och som djupast fiskade vi på ca 2,5 meter djupt fiskevatten. Idag var det dock betydligt kallare än senast, och fiskemetoden idag var spinnfiske efter gädda nära vassarna och inne bland sjögräset. Vattentempen var ganska låg, så vi fick verkligen kämpa för varje gädda. Vi landade inte jättemånga gäddor men flera av gäddorna var riktigt fina, fyra gäddmadamer fick extra uppmärksamhet via kameran! Beterna som rockade fint var suveräna jerkbaitet Rapala X-Rap Sub Walk 15 (den har ett grymt bra ”häng” i vattnet), samt jiggen Storm Seeker Shad jiggen! Vi fick även flera gäddor på Rapala Super Shad Rap wobblern som vi hyfsat sakta vevade monotont in strax under vattenytan (ibland med korta vevstop), och även den är oftast het! Gäddorna högg försiktigt oavsett bete, så det gällde att vara snabb med mothuggen då flera av gäddorna satt mycket ytligt krokade! Vi tappade även flera gäddor som inte högg bra, men detta hör såklart till en fisket! Känn er förövrigt varmt välkomna på ett kul, lärorikt och ett spännande sportfiske framöver i båda guidebåtarna – boka ”höstens” (det finns en del öppet fiskevatten fortfarande – och troligen är det Quintrexbåten som gäller), vinterns & vårens fisketurer här redan nu, allt ingår!

Vi har förövrigt alla relevanta behörigheter (Fartygsexamen klass VII) samt Högfartsbehörigheten, vilket är krav på havet. Även inomskärs krävs minst Skeppare klass 8 samt Högfartsbehörigheten!

Fiskehälsningar, Mikael ”Mike Pike” Puhakka 0708-722 733  Hemsida/Bokning: www.fishguide.se

Comments

Kommentarer