Felix älskar Rapala Super Shad Rap!

Nyligen tog  jag ett fiskepass med Felix Rimfrost, och bra gick det! Vi drog ett gäng gäddor under fiskedagen, och utan tvekan så levererade två beten bäst – och det var såklart suveräna Rapala Super Shad Rap samt stora Storm Flatstick 22 cm..

Felix Rimfrost drog bra med gädda via Rapala Super Shad Rap i min fiskeguide båt! Mer info om fiskeguidning: www.fishguide.seYes, nyligen blev det ett kul gäddfiske i Quintrexbåten med Felix Rimfrost, och bra gick det! Vi körde trollingfiske hela dagen (det var kallt som tusan och frostigt), och bra med fisk fick vi på bakspöna. Vi körde även djupriggar (Cannon Uni-Troll) under fiskedagen då vi även testade att fiska lite djupare bland betesfisken, men bäst fiske hade vi på 4-7 meters djupkurvan via bakspöna. Endast enstaka gäddhugg/fisk blev det på djupriggspöna. Felix som inte har kommit ut så mycket på gäddfiske den senaste tiden från båt, var mycket taggad, liksom även jag såklart! Vi hann med flertalet betesbyten under fiskedagen tills vi knäckte koden, och bäst fiske hade vi på suveräna Rapala Super Shad Rap (se bild) samt Storms Flatstick 22 cm. Felix spontana kommentar förövrigt efter att han drillat ett gäng gäddor var citat: ”Jag älskar verkligen Rapala Super Shad Rap!!” – och givetvis så gör även jag detta som sportfiskeguide! Känn er förövrigt varmt välkomna på ett kul, lärorikt och ett spännande sportfiske framöver i båda guidebåtarna – boka ”höstens” (det finns en hel del öppet vatten fortfarande – och troligen är det Quintrexbåten som gäller), vinterns & vårens fisketurer här redan nu, allt ingår!

Vi har förövrigt alla relevanta behörigheter (Fartygsexamen klass VII) samt Högfartsbehörigheten, vilket är krav på havet. Även inomskärs krävs minst Skeppare klass 8 samt Högfartsbehörigheten!

Fiskehälsningar, Mikael ”Mike Pike” Puhakka 0708-722 733  Hemsida/Bokning: www.fishguide.se

Comments

Kommentarer