Fem havsöringar nappa, två små upp!

Nyligen hade jag höstens enda havsöringsfisketur (spinnfiske), och bra med napp hade vi även om dom var små! Vi landade 2 st havsöringar, tappade två st öringar intill håven, hade ett bra havsöringhugg intill båten och drog även en gädda. Kunden intill fiskeguiden på bild drog sitt livs första och enda fisk någonsin på kast, en havsöring!

Rapala Minnow Spoon fiskade bäst på fiskeguidningen med Micke Puhakka www.fishguide.seKunden fick sitt livs första fisk på kastspö någonsing på fiskeguidning med fiskeguide Micke Puhakka, www.fishguide.seYes, nyligen hade jag några kunder i båten på havsöringsfiske, och bra gick det! Fram till lunchen hade vi inte fått annat än en gädda på ett gädd/öringställe, men efter lunchen så började det att nappa klart bättre. På tre olika öringplatser hade vi totalt 5 st säkra havsöringar på kroken, men två tappade vi intill båten nära håven, och två havsöringar landade vi även! Dom var absolut inte stora, men grymt skönt var det att slippa bomma på havsöringsfiske (spinnfiske) i skärgården i varje fall – vilket vi dock sällan gör i min fiskeguidebåt! Bäst fiske hade vi utan tvekan på Rapala Minnow Spoon vilket alltid är ett bombsäkert kort! Kul var också att kunden intill fiskeguiden aldrig tidigare hade fått någon fisk på kastspö (eller kastat med kastspö), lyckades nu mycket skickligt landa sitt livs första och enda fisk via kastspö vilket är jättebra gjort – han fiskade otroligt bra och var mycket pricksäker när han kastade! Givetvis C&R på all fisk! Känn er förövrigt varmt välkomna på ett kul, lärorikt och ett spännande sportfiske framöver i båda guidebåtarna – boka höstens, vinterns & vårens fisketurer här redan nu, allt ingår!

Vi har förövrigt alla relevanta behörigheter (Fartygsexamen klass VII) samt Högfartsbehörigheten, vilket är krav på havet. Även inomskärs krävs minst Skeppare klass 8 samt Högfartsbehörigheten!

Fiskehälsningar, Mikael ”Mike Pike” Puhakka 0708-722 733  Hemsida/Bokning: www.fishguide.se

Comments

Kommentarer