Gösarna hugger!!

Nicklas och jag åkte ut på våran hemmasjö idag. Vi tänkte vi skulle testa om det gick och få gös på trolling så här års i kylan. Vi tacklade spöna med Rapala Scatter rap. 10 meter före draget satte vi ett päronbly med gummisnodd vikt på blyet 30 gr. Vi valde en djupkant till fiske plats där gösarna brukar vara. Dom första timmarna hände ingenting men vi såg fina bågar på lodet så vi låg kvar och snurrade. Sen kom en riktig huggperiod och vi landade ett gäng gösar och gäddor snabbt. Så här års är det ofta korta huggperioder det gäller och vara envis och snurra på en fläck man tror på.Bästa bete idag Scatter rap minnow och jointed. Den ledade Scatter rapen kommer nästa år,Den går riktigt fint och lockar till hugg.Fiske hälsningar Henrik

IMG_3788.JPG

IMG_3781.JPG

Comments

Kommentarer

Om Henrik Lindgren