Härliga laxhugg på Vättern

Idag så blev det en trollingtur på Vättern tillsammans med Jesper Norell och Mikko Välätalo från Rapala
IMG_6243.JPG
Utgångshamnen blev Granvik för se om det fanns spiggjagande laxar i de områdena som varit fredat från 15 sept tills i måndags 1 dec. Efter en trög förmiddag med några smårödingar så klev det på en bättre lax som fattat tycke för en 7 cm lång oblyad Max Rap i färgen Flake olive green. När vi vägde den spiggstinna laxen så stannade vågen på 7,8 kg och Mikko var överlyckligt över ett nytt PB på lax. Sen tog det inte många minuter innan det var dags för Mikko att åter igen få drilla fisk och Jesper fick håva en fet fem kilos lax som tog på min personliga Vätternfavorit en 6 cm lång guld/svart Ultralight minnow
IMG_6244.JPG
Nu till helgen är dags för Laxcup Vättern 2014 där alla pengarna går oavkortat till stiftelsen Mer Lax i Vättern I år Normark har sponsrat tävlingen med 5000 kr som kommer gå direkt till Mer lax i Vättern. Mer info om tävlingen hittar du här
IMG_6247.JPG

Comments

Kommentarer

Om Stefan Källström