Hur svårt kan det vara

Idag  passade jag på att sticka ut en liten sväng och eftersom vi snackar om att det har varit ganska blåsigt och dagarna är väldigt korta nu så valde jag att bara gå strax utanför hamnen. Målet var ju STOR sandskädda , den finns där det har vi ju sett många gånger. Det som gällde var ju lätt utrustning och mete med räka som jag  ”  dopade  ” med TRIGGER-X , det har visat sig gång efter annan att jag får flest och mest när jag använder Trigger-x så den kör jag hårt med . Direkt när man kommer ut ur hamnen så märkte jag att det var en del dyningar som drog i sjön , så när man började fiska så var det bara att hålla båten i position med hjälp av back i maskin. Fisket då ?  Jodå dom var där direkt , men inga över kilot i dag men 3 st. över 900 gram fick och det är ju väldigt bra tycker jag. Det kom även upp lite små sej i mellanåt  samt en tappad hälleflundra som knappt lämnade botten utan gjorde som den ville helt och hållet, jaja  det är sånna smällar man får ta . Men ibland skall man också ha lite tur så precis som förra året så tog jag en hälleflundra som sista fisk för detta året. Hur svårt kan det vara  /  Ralph ut och fiska IMG_2365

Comments

Kommentarer

Om Ralph Bengtsson