På gång !

IMG_1832.JPG

Morgondagens övningar på is kommer att gå på Gasjön i Venjans socken i Mora kommun. En sjö som det säkert var 10 år sedan jag besökte.

Tävlingen är en av två i den s.k VM-cupen, andra deltävlingen går i Normarkriket Malung men då har jag tyvärr lite annat att pyssla med.

Skall för första gången prova en Rapala UR Evo GREEN, har under tre decennier alltid kört med olika modeller från Mora ICE. Min favorit har under de senaste åren varit Mora Nova då jag själv varit med att utveckla modellen och vet att den än så länge är isborrens Ferrari !

Numera är det ungefär samma tekniska lösning på Rapala UR så det blir väldigt spännande att känna om det är någon skillnad, nu är isen bara 15 cm så fler försök kommer längre fram när det blir betydligt tjockare isar och även i stöpis.

Hae’t Gött !

Comments

Kommentarer

Om Rapala Proguide